Hoppa till sidans innehåll

Riksmedaljer 2017

2017-11-16 10:02
I år ska beställningarna in 2 veckor tidigare än förra året - dags att jobba ute på föreningskanslierna!
  • Uppdaterad: 2017-11-16 10:02

Senast den 30 november ska årets riksmedaljer och diplom beställas. Som ni kanske minns skrev jag förra året att "Genom ett datorhaveri på kansliet redan för ca 5 år sedan upphörde Stockholms Skyttesportförbund att registrera kompetenser. Det gick också vid den tiden ut meddelande till föreningarna om att skadan var skedd och att föreningarna själva skulle inkomma till kansliet med beställningar av medaljer och diplom. Vår förhoppning är nu att så har skett och att föreningarna ajourhåller lista över de medlemmar som klarat fordringarna.

Då det i år är kortare tid har jag eller grenledarna inga möjligheter att ta fram vilka som tagit riksmedaljkompetenser. Det får föreningen själv ta fram ur årets resultatlistor. Resultatlistor hittar ni på denna hemsida. Saknas någon lista får ni höra av er. Kompetenskrav finns i senaste version av Regelbok Nationellt Skytte. Det gäller banskytte gevär liggande och ställningar, korthåll liggande och ställningar, k-pist liggande och ställningar samt luftgevär stående.

Ur regelboken: 13.11.5 Riksmedalj bana
Skyttar ur klasser enligt tabell 13.11.5.2 nedan, har rätt att vid distriktsmästerskap i respektive disciplin skjuta för kompetenser. Maximalt får dock endast en kompetens per år och gren räknas. Distriktsförbund ska styrka uppgift om kompetenser.

Vänligen meddela till This is a mailto link senast på kvällen den 28.e november namnen på de skyttar som uppnått något av stegen vad gäller Riksmedalj:

År med kompetens

Erhåller

1

Riksmedalj i silver

2

Diplom för Riksmedalj

6

Riksmedalj i guld

16

15-årsdiplom

26

25-årsdiplom

31, 36, 41 osv

30, 35, 40-årsdiplom osv

 

Skribent: Ulf Ingmansson
Epost: This is a mailto link

.

Vill du börja skjuta?

Tävlingskalendern

 

Vill ni ha era inbjudningar, resultat eller tävlings-rapporter publicerade på hemsidan så skicka ett mail till This is a mailto link (Pistol), This is a mailto link (Gevär), This is a mailto link (Övriga).

 

 

 Ungdomsrådet StSF

Postadress:
Stockholms Skyttesportförbund
Per Jonasson, Björsta 31
148 91 Ösmo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link