Hoppa till sidans innehåll

Provapå-dagen på Hacksjön!

19 MAJ 2019 21:21
Många intresserade besökte de fyra "stationerna" som Hacksjöföreningen ordnade.
  • Skapad: 19 MAJ 2019 21:21

En strid ström av barn, ungdomar och vuxna besökte Hacksjöbanan i lördags. Varför då? Jo, det var provapå-dag med Stockholm A&B som huvudarrangör. Man hade för dagen tagit hjälp av alla de gevärsskytteföreningar som har Hacksjöbanan som hemmabana. Det sköts luftgevär inomhus (10 m), korthåll (50 m), korthåll fältskytte (olika avstånd) samt 6,5 mm på 300 m. Vidare stod köket inte utan besökare eftersom det bjöds på kaffe, dricka, fikabröd och varm korv. Flera föreningar hade spridit budskapet till sin intressekö, inte minst Nacka-Saltsjöbaden som hade ett helt gäng på plats. Bilden ovan visar hur Tindra skjuter korthåll fält. Och resultatet? ja det finner ni här nedan.

Om du besökte Hacksjöbanan och inte haft kontakt med någon förening så får du höra av dig till Stockholms Skyttesportförbund så guidas du till närmaste förening. Det finns ett kontaktformulär på denna hemsida. Välkommen!

Samtidigt framförs ett stort tack till de engagerade ledare som hjälpte till under dagen och i planeringen inför.

Tindras resultat

Skribent: Ulf Ingmansson
Epost: This is a mailto link

.

Vill du börja skjuta?

Tävlingskalendern

 

Vill ni ha era inbjudningar, resultat eller tävlings-rapporter publicerade på hemsidan så skicka ett mail till This is a mailto link (Pistol), This is a mailto link (Gevär), This is a mailto link (Övriga).

 

 

 Ungdomsrådet StSF

Postadress:
Stockholms Skyttesportförbund
Per Jonasson, Björsta 31
148 91 Ösmo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link