Hoppa till sidans innehåll

Bilder och sammanfattning av dagens ståträning

09 OKT 2016 15:56
Ungdomsrådet tackar för en trevlig träningsdag i Brännkyrkahallen!
  • Uppdaterad: 14 OKT 2016 10:49

Förmiddagen började med att skyttarna och ledarna fick checklistan för stående (finns på Svenska skyttesportsförbundets hemsida). Vilket var det vi fokuserade på under förmiddagen.

Skyttarna fick följa listan med handledning utav oss ledare. Från uppvärmning till inlyft och insiktning. Alla moment förklarades och instruerades noggrant och skyttarna fick under tiden ställa frågor.

Checklistor

Vi fokuserade då mest på hur det känns i kroppen när vi ställer oss, hur för delar vi ut balansen mellan bålen och fötterna samt hur skapar vi en stabil ställning.

Sedan var det lunch och vi diskuterade hur vi tänkte kring skytte lekarna och tillsammans bestämde regler.

Vi började eftermiddagen med att köra 21:an, 3 omgångar blev det. Sedan gick vi över till ”stafettskytte” där aktiviteten blev att stapla 5 skott och sedan gå tillbaka och skjuta. Efter avslutad lek så diskuterade vi fler olika varianter på leken och hur vi ska kunna tänka tills nästa läger.

Skyttar och tränare

Tills nästa läger ska vi skriva ut lappar med skyttarnas namn så de kan sätta dessa på jackorna, så vi kan lära oss deras namn och de kan lära sig varandras namn, för att öka delaktigheten och skapa den gemenskap vi vill ha på våra skytteläger.

En otroligt givande dag med mycket teoretiska moment och träning genom roligare medel.

Klicka här för att se alla bilder från träningsdagen.

Fokuserade skyttar

Tack från oss i ungdomsrådet!

Skribent: Elinor Engström & Linnéa Hofberg
Epost: This is a mailto link
 

Vill du börja skjuta?

Tävlingskalendern

 

Vill ni ha era inbjudningar, resultat eller tävlings-rapporter publicerade på hemsidan så skicka ett mail till This is a mailto link (Pistol), This is a mailto link (Gevär), This is a mailto link (Övriga).

 

 

 Ungdomsrådet StSF

Postadress:
Stockholms Skyttesportförbund
Per Jonasson, Björsta 31
148 91 Ösmo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link