Hoppa till sidans innehåll

Nya Stockholmsserien

11 SEP 2020 11:09
Resultaten från fjärde deltävlingen och läget inför den avslutande
  • Uppdaterad: 11 SEP 2020 11:09

I lördags avgjordes Amatör Botkyrka Skyttecenter Open, som var den fjärde deltävlingen i Nya Stockholmsserien och nu återstår bara den sista, Grand Final, som i år skjuts på Grimsta lördagen den 19 september.

Ingen klass är avgjord ännu. Så här är läget i respektive klass:

Juniorer med stöd

Det står mellan två skyttar; Theodor Ekstam, Bromma-Solna, leder, men Lisa Nyström, Järfälla närmade sig i lördags. Om Lisa har högsta resultat i sista deltävlingen (och minst en poäng mer än Theodor) så tar hon hem inteckningen. Det kan räcka med att hon är högst två poäng sämre än bästa skytt, om hon samtidigt är mer än tre poäng bättre än Theodor.

Liggande med rem

De sex först placerade i sammanställningen har teoretiskt chansen att ta årets inteckning, men i praktiken har Jan Halling, Södermalm o Liljeholmen, det klart bästa utgångsläget, om han deltar.

Ställningar

Margaretha Ottosson, Bromma-Solna, har ledningen. Göran Berkelund, Södertelge, har dock chansen att passera i sista deltävlingen.

Resultat

Skribent: Kenneth Hagenstam
Epost: This is a mailto link

.

Vill du börja skjuta?

Tävlingskalendern

 

Vill ni ha era inbjudningar, resultat eller tävlings-rapporter publicerade på hemsidan så skicka ett mail till This is a mailto link (Pistol), This is a mailto link (Gevär), This is a mailto link (Övriga).

 

 

 Ungdomsrådet StSF

Postadress:
Stockholms Skyttesportförbund
Per Jonasson, Björsta 31
148 91 Ösmo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link