Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer till förbundsmästerskap 6.5 fält den 2 oktober

08 SEP 2021 20:12
Vi söker nu efter funktionärer och då förbundsmästerskapet är ett arrangemang som StSf har så räknar vi med att Stockholms skyttar som ska skjuta kan vara funktionär i någon form. Mejla This is a mailto link senast den 24 september
  • Uppdaterad: 08 SEP 2021 20:12

Funktionärer till Förbundsmästerskapet 6.5 Fält 2021 på Livgardets skjutfält den 2 oktober

Stockholms skyttesportförbund arrangerar region östs gemensamma förbundsmästerskap 2021 den 2 oktober på Livgardets skjutfält, Kungsängen.

Tävlingskommittén består av undertecknad som tävlingsledare, Peter Skoglund som banläggare och med Åke Arbrink som säkerhetsansansvarig. Klas Gustafsson kommer att ha hand om tävlingssekretariatet.

Vi söker nu efter funktionärer, stationschefer, markörchefer, markörer, parkeringsvakter, bomvakter, personal för städning av tävlingscentrum etc samt uppsättning av ramar.

Det kommer troligen att vara 8-mannapatruller och sju stationerna samt en särskjutningsstation som ska bemannas av en stationschef, en markörchef och en markör. Alla stationer kommer vi kunna byta av markörer på även om några kommer vara svårare än andra att göra det på.

Det kommer behövas hjälp även inför skjutning med att sätt upp ramar, köra ut material, göra ordning skjutplatser mm. Vi räknar med att samla ett antal för att göra detta den 27 september, återkommer med mer detaljer kring detta när vi fått klarhet i när vi kan vara på skjutfältet.

Överskottet från arrangemanget kommer att fördelas till de föreningar som på olika sätt bidrar till genomförandet.

Senast den 24 september behöver vi svar från respektive förening kring vilka funktionärer som ni kan hjälpa till med till undertecknad på This is a mailto link

De som kan vara lämpliga stationschefer, markörchefer, bomvakter/p-vakter behöver vi mobilnummer och mejl till.

Då förbundsmästerskapet är ett arrangemang som Stockholms skyttesportförbund har så räknar vi med att Stockholms skyttar som ska skjuta kan vara funktionär i någon form. 

Johan Berken
Grenledare fält Stockholms skyttesportförbund

070-4633522

Skribent: Johan Berken
E-post: Adressen Gömd

.

Vill du börja skjuta?

Tävlingskalendern

 

Vill ni ha era inbjudningar, resultat eller tävlings-rapporter publicerade på hemsidan så skicka ett mail till This is a mailto link (Pistol), This is a mailto link (Gevär), This is a mailto link (Lerduva/Viltmål).

 

 

 Ungdomsrådet StSF

Postadress:
Stockholms Skyttesportförbund
Per Jonasson, Björsta 31
148 91 Ösmo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: office@stockholmssky...