Hoppa till sidans innehåll

Nordiska Huvudstadstävlingen NHT inställd

18 APR 2020 10:54
På grund av rådande Coronakris har organisationskomittén för NHT Oslo belsutat att årets tävling flyttas fram ett år till hösten 2021. Vi återkommer med mer informationer senare
  • Uppdaterad: 18 APR 2020 10:54

I dag kom meddelandet från våra vänner i Norge. PGA rådande omständigheter med Coronapandemin och osäkerheten med hur lång tid det tar att komma tillbaka till normalläge, väljer vi att ställa in årets upplaga av NHT. Då både Norge och Finland har totalstopp på skjutbanorna åtminstone fram till den 15 juni och Danmark och Sverige har stora begränsningar, finns inga möjligheter att genomföra likvärdiga uttagningstävlingar. Dessutom krävs framförhållning med bokning av hotell, bussar flyg, färja samt bilar vilket gör att läget blir osäkert. 

 

Planeringen fortgår och vi hoppas kunna genomföra tävlingen i slutet av augusti 2021. Påföljande tävling i Stockholm hoppas vi genomförs enligt planerna 2024.

 

Detta innebär att vi har ytterligare tid att förbereda oss för tävlingen och träna så vi kan bryta Norrmännens dominans i lagtävlingen. Det blir ju sista gången med 20-mannalag på långdistans och visst vore det kul och sätta punkt med en seger.

 

Vi ses på banorna så fort läget tillåter.
Skribent: Lennart Pree
Epost: Adressen Gömd

.

Vill du börja skjuta?

Tävlingskalendern

 

Vill ni ha era inbjudningar, resultat eller tävlings-rapporter publicerade på hemsidan så skicka ett mail till This is a mailto link (Pistol), This is a mailto link (Gevär), This is a mailto link (Övriga).

 

 

 Ungdomsrådet StSF

Postadress:
Stockholms Skyttesportförbund
Per Jonasson, Björsta 31
148 91 Ösmo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link